Tekst laten schrijven

Redigeren

Opmaak

Schrijven

SEO

Redigeren

74% van de mensen doet liever geen zaken met bedrijven die spelfouten maken

De tekst is bijna klaar voor publicatie. Na ontvangst zet ik zet de puntjes op de i door je tekst na te kijken op spelling-, grammatica- en stijlfouten.
Verder kijk ik naar de zinsbouw, de (helderheid van) formuleringen en een consequente opmaak. Je tekst is daarna klaar voor publicatie.

Een goede opmaak van je tekst is super belangrijk. Als je tekst slecht te lezen is of erg druk over komt, dan zullen mensen snel afhaken.

Opmaak

Met de juiste opmaak van je tekst houd je de aandacht van de lezer vast.

Een overzichtelijke opmaak maakt een tekst helemaal af. Ik zorg voor een opmaak die prettig oogt en goed leesbaar is. Ik kan je eigen huisstijl doorvoeren, maar die kan ik ook voor je ontwerpen zodat de opmaak van de tekst, je voorpagina en het kleurgebruik één geheel vormen.

 

Schrijven

Duidelijk voor de lezer. Dat doet een effectieve tekst!

Ik schrijf graag een tekst voor je. Eentje die aansluit bij jouw wensen.
Vooraf wil ik graag weten hoe lang de tekst mag zijn, wat het doel is van je tekst en wie de beoogde lezers zijn. Verder wil ik graag weten bij wie of wat ik mijn inhoudelijke informatie kan halen, bijvoorbeeld door middel van een interview.

SEO-webteksten

Goede webteksten dragen bij aan het succes van je website en daarmee aan je bedrijf.

Een aansprekende webtekst nodig? Ik schrijf webteksten die een bezoeker kort en krachtig laten zien wat jij te bieden hebt én wat de bezoeker daar aan heeft. Met een interessante tekst voor de bezoekers van jouw website, is deze automatisch ook geschikt voor de zoekmachines. Geen kromme zinnen dus om bepaalde zoekwoorden in je tekst op te nemen.