Over

Annet

Taal vind ik geweldig! Het is een prachtig vervoermiddel om je emoties te laten zien: je vriendelijkheid, je openheid. Maar ook je ongerustheid, je boosheid, je verdriet.

Door de juiste woordkeuze en formulering kun je iemands interesse wekken.

Taal kan ook enthousiast maken. En dat is het eerste doel van veel (web)teksten. Daarnaast vraagt een tekst een duidelijke en krachtige inhoud zonder storende (spellings)fouten.

Voor mij voelt het maken van zo’n tekst als een quest: zoeken naar de juiste formulering om helder weer te geven wie jij bent en wat je verkoopt, welke dienst je levert of welke informatie overgebracht moet worden. Mijn opleiding tot Neerlandica en mijn jarenlange ervaring in het voortgezet onderwijs helpen mij om een verbinding te leggen tussen jouw verhaal en mijn tekst.

Een prachtige tekst met een onaantrekkelijke opmaak is als een taart die je niet wil proeven. Tekst én vormgeving moeten een aantrekkelijk geheel zijn. Dan heb je de grootste kans op een tekst met effect. En dat is dan weer goed voor jouw marketing!

Ik kan erg genieten van mooie vormgeving. In een ver verleden ben ik begonnen aan een opleiding mode & kleding. Nu komt dat terug in mijn liefde voor modevormgeving, interieur, tuinontwerp en mijn plantenkennis. Op dit moment ben ik bezig met een opleiding Tuinontwerpen.